Man skal smide det ud. Alt julekonfekt og julemad som er i overskud, når det er første arbejdsdag, skal man smide ud. Jeg gør det hvert år. Det gør ondt, men det føles også lidt godt. Klem MARIANNE
Vi har heldigvis kun pebernødder tilbage og dem er jeg kørt lidt træt i, så de kan komme på bordet de næste weekender :0) Men du er STÆRK og du kan MODSTÅ! Hep hep hep!!!
Marianne: Er du da tosset ?!! Det blev da spist rub og stub sidste "fede-dag", så vi var helt dårlige bagefter. Belladotte: Ja sukkernarkomani er præcis, hvad det er.
Septemberliv: Forstår godt, at de ikke frister så meget. Frk. Hverdag: Marianne har nok ret i mit tilfælde - kan se på dit profilbillede, at du kan guffe marcipan fra nu af og til jul. Rejen: I do !! Inge: Ja det er nok bedst at tage en kold tyrker. Fluesvampen: Det er vist godt, at vi 2 ikke bor sammen ;) Hulebo: Efter kl. 22 ? Det vidste jeg ikke :) Marianne: Godt gået. Jeg holdt også ud. Madame: Det gør jeg også, men den har proppet ørerne til med konfekt og andesteg ;) Mia: Den kan da fryses og bruges i bagværk.
HA HA HA ! og ARRRRRGGGG ! Elsker bare konfekt. Men NEJ..ikke mere af den slags...først til december! Jeg havde købt sådan en 1 kg. rulle marcipan og fik kun brugt en smule...til mandens store fortrydelse smed jeg den i fryseren...man kan jo altid bruge det til bagværk/dessert....havde den blevet liggende i skabet, var der gået en meget stor mus i den...og musens frue ;O)
LaChris: Kan nemt forestille mig, hvor upopulær du var.... men til februar, når du hiver den frem igen og putter den i fastelavnsbollerne, så er alt glemt.
Åhh....! Min krop lider af det samme. Men det gør den altid. Jeg er virkelig afhængig. Men nu har jeg holdt den siden i søndags og er lidt stolt. Overalt på min krop klør min hud og det skal være slut nu! Så jeg tager ½ år uden sukker, hvedemel og gær. (Jep det er svært i starten, men jeg har gjort det en gang før og ved Hvordan man erstatter med f.eks Honning og Speltmel)
Man skal smide det ud. Alt julekonfekt og julemad som er i overskud, når det er første arbejdsdag, skal man smide ud. Jeg gør det hvert år. Det gør ondt, men det føles også lidt godt.
SvarSletKlem MARIANNE
det kender jeg godt ... sukker er narko for kroppen ... men det smager godt :)
SvarSletVi har heldigvis kun pebernødder tilbage og dem er jeg kørt lidt træt i, så de kan komme på bordet de næste weekender :0)
SvarSletMen du er STÆRK og du kan MODSTÅ! Hep hep hep!!!
Marianne: Er du da tosset ?!! Det blev da spist rub og stub sidste "fede-dag", så vi var helt dårlige bagefter.
SvarSletBelladotte: Ja sukkernarkomani er præcis, hvad det er.
Smides UD!!!! Er du vimmer? *Ikke her ;-)
SvarSletSidder netop og luskespiser lidt left-over-marcipankugler. Og ihh hvor det gør godt :-) :-)
hihi, husk nu den sunde livstil..;-D
SvarSletSuk nu satte du gang i savnet i min krop også.. :-)
SvarSletHer i huset er det nemt, vi har ikke mere.. det er spist
Ej, er du ikke lidt hård - skal den ikke have bare lidt... en lille bitte smule.... Rigtig god mandag :-)
SvarSletUhh - minder mig om mine egne rester i køkkenskuffen *mums*. Og det man spiser efter kl. 22 feder jo som bekendt ikke. Vel?
SvarSlethavde ellers accepteret indtil.... jeg så dette billede..... men nej .... gør det ikke napper liiige en gulerod -
SvarSlethåber også du kunne modstå :)
kh
Nåh ;O) Du må prøve at fortælle den, at det er til dens eget bedste ;)
SvarSletAk ja, hos mig er der stadig en rulle marcipan i køkkenskabet. Og da den ikke kan holde sig til næste jul, ved jeg nok, hvordan det går... ;-)
SvarSletSeptemberliv: Forstår godt, at de ikke frister så meget.
SvarSletFrk. Hverdag: Marianne har nok ret i mit tilfælde - kan se på dit profilbillede, at du kan guffe marcipan fra nu af og til jul.
Rejen: I do !!
Inge: Ja det er nok bedst at tage en kold tyrker.
Fluesvampen: Det er vist godt, at vi 2 ikke bor sammen ;)
Hulebo: Efter kl. 22 ? Det vidste jeg ikke :)
Marianne: Godt gået. Jeg holdt også ud.
Madame: Det gør jeg også, men den har proppet ørerne til med konfekt og andesteg ;)
Mia: Den kan da fryses og bruges i bagværk.
HA HA HA ! og ARRRRRGGGG ! Elsker bare konfekt. Men NEJ..ikke mere af den slags...først til december!
SvarSletJeg havde købt sådan en 1 kg. rulle marcipan og fik kun brugt en smule...til mandens store fortrydelse smed jeg den i fryseren...man kan jo altid bruge det til bagværk/dessert....havde den blevet liggende i skabet, var der gået en meget stor mus i den...og musens frue ;O)
LaChris: Kan nemt forestille mig, hvor upopulær du var.... men til februar, når du hiver den frem igen og putter den i fastelavnsbollerne, så er alt glemt.
SvarSletÅhh....! Min krop lider af det samme. Men det gør den altid. Jeg er virkelig afhængig. Men nu har jeg holdt den siden i søndags og er lidt stolt. Overalt på min krop klør min hud og det skal være slut nu! Så jeg tager ½ år uden sukker, hvedemel og gær. (Jep det er svært i starten, men jeg har gjort det en gang før og ved Hvordan man erstatter med f.eks Honning og Speltmel)
SvarSletMysticia: Wauw. ½ år !! ... men hvorfor så ikke et helt eller resten af livet ?
SvarSlet