Klog af skade siden sommerens fremstilling af hyldebærblomst drik, havde jeg denne gang indkøbt nok kemi. Og det blev der også brug for. |
Glassene ( der var mange ), som jeg gennem året har gemt ( også her klog af skade ), blev vasket af igen og badet i kogende vand. |
Hmm, den ser ellers fin ud. En anden gang vil jeg foreslå at du laver geleen på 1/3 æble - så er der naturligt pektin nok til at den sætter sig uden at det går ud over den fine solbærsmag ;-)
SvarSletHihihi ja undskyld med kunne lige se dig for mig, med gele alle andre steder end i glassene.... Lige noget der helt typisk VILLE ske for mig.... hihihi
SvarSletMen fint ser det ud !
Hyggehygge
og rigtig god weekend
Marianne
Klidmoster: Tak for tippet. Det er velkomment, for jeg skal da helt sikkert prøve igen næste år. Kan man så helt undvære geleringspulver ?
SvarSletJule Mig: Ja det var ( er ) en farlig redelighed :D Men man er nu lidt stolt, når man efterhånden sætter sådanne glas i forrådskammeret.
Go´ weekend her fra.
godt det lykkedes at få geléen i hus.....og øvelse gør mester...det bliver bedre næste gang.....
SvarSletVedr. super melet, så se på Aurions hjemmeside hvor det forhandles.
SvarSletwww.aurion.dk
Karen
hi,hi, gad vide om jeg tør prøve at lave gelé af mine paradisæbler, det lyder som om det er noget af et projekt. Skal man mon nødvendigvis anskaffe sig sådan et stativ og en syltesipose som jeg kan huske min mor havde ?
SvarSletKaren: Jeg var skam inde og kigge på dit link, som jeg i første omgang havde overset. Og faktisk forhandles det i en lille ny butik her i byen. Så der skal jeg ind og have det afprøvet. Tak for tilbagemeldingen.
SvarSletSussi: Ja det er en god ide med sådan et stativ. De fås vist i Fakta lige nu. Og paradisæbler har jeg også planer om at få afprøvet i år. Det skulle også være fantastisk.... og lad dig nu ikke skræmme af sådan en køkken-idiot som mig. Bare klø på.:)