søndag den 16. januar 2011

Tossen på genbrugspladsen.

Fatter og jeg har været på genbrugspladsen i dag.

Dette er en af de steder, som ligger meget højt på min liste over "hade-steder".

Her står man i sit grimmeste outfit, får beskidte hænder mens man bakser med de våde poser med skidt og skrammel.

Men i dag var det en god tur.  Fatter listede nemlig disse to skatte med hjem. En skøn zinkbalje og en speciel zinkskål, som var smidt ud. Hvilken tosse nænner da at gå af med sådan noget ?

Er du også container rotte ? Hvad har du gaflet med hjem af gode fund ?

17 kommentarer:

 1. Ej... sådan nogle kan man da ikke smide ud ???

  Vi har ikke gaflet noget med hjem....... Det er meget forbudt på vores genbrugs plads !!!

  Og der render mange af de orangemænd og damer rundt og holder øje.......... Og de tjekker sygesikringsbeviser, i et væk...........!

  Fruen og jeg bliver dog genkendt nu... og behøver ikke vise kort... Efter som vi forrig sommer var der ... ca 4 gange mindst pr dag...

  Et par af de orangemænd går forbi vores hus på vej til arbejde... Og de kommenterede... hvor fint vi fik lavet det ... hihihihi

  Men smugle noget ud derfra.. den går ikke...

  Der var ellers nogle vildt fede træ døre med små ruder i, som vi godt kunne have brugt i kld... Men nej...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Jeg er da super misundelig, på den gode måde. Hvor er det nogle lækre ting. Heldige dig :)

  SvarSlet
 3. Sådan nogle smider man altså ikke ud.. og jeg må sige som Marianne.. at den slags går slet ikke på vores genbrugsplads.. og der holdes øje. Jeg havde nu nok forsøgt, hvis jeg havde set de to zink baljer.. og taget baladen, hvis jeg var blevet opdaget.. :-)

  SvarSlet
 4. Sikke et fund....Heldigt for dig at nogle havde smidt dem ud ;-)
  På vores genbrugsstation, må vi heller ikke "genbruge", det er forbudt og der holdes øje...Sådan noget pjat,ikk...
  Men jeg har før gjort super fund, desværre går den ikke længere..
  Knus Irene

  SvarSlet
 5. Lækre sager...jeg er en haj efter gammelt og godt...nogen gange knap så godt, når jeg får set efter. Hos os må vi godt klunse, det koster lidt, men det er pebernødder. somme tider kan man jo ligefrem nå at spørge en aflæsser, om man ikke liiige godt må aftage klenodiet...det er gode dage, når sådant lykkes! For 1½ måned siden kom jeg hjem med to kæmpestore kinesiske brudeskabe - erhvervet for 2x75 kr..

  SvarSlet
 6. God fangst du gjorde der, godt at det lykkedes at få dem med hjem...;-D

  SvarSlet
 7. Marianne: Her viser vi ikke sygesikringsbevis endnu men "gårdvagterne" er der da.

  SvarSlet
 8. Michaela: Jeg var også helt høj bagefter.
  Inge: Sådan tænkte jeg også.
  Irene: Det hedder da genbrugsplads, ik´?!! Så i mine øjne ville det være helt tåbeligt, at en stor maskine skulle bruge krudt på at kvase dette zink og lave en masse forurening, når det nu kan genbruges hos mig.
  Lavendel: Den holdning kan jeg godt lide. Jeg synes, at det er dobbelt moralsk, når vi andre ikke må, men de orange/blå mænd gerne selv må tage til side til dem selv.
  Rejen: Ja det var dejligt.

  SvarSlet
 9. Hos os må man heldigvis gerne tage med hjem. Der er endda et rum hvor man kan sætte det ind som man tror nogen kan bruge ;0)
  Vi finder da af og til noget....

  SvarSlet
 10. Har selv fundet 2 zinkbaljer på genbrugspladsen. Utroligt at nogen smider sådanne dejlige ting væk.
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 11. Hej Mutter....sikken et godt fund...begge to, synes jeg....
  Jeg er nok en container-rotte ( uha vidste ikke jeg var sådan én )...men det er ved at være længe siden jeg har fundet noget....når vi kommer til genbrugspladsen, så er der en contaimer, hvor man kan stille sine gode ting ind og der kan man tage ting med fra, hvis man kan finde noget man kan bruge......og det sidste jeg husker vi fandt, var et langt ørnenæb til at klippe grene af med ex......ellers husker jeg mest fra den tid, vi boede inde i byen i lejlighed...der var der storskraldsordning og alt var bare nede på gaden 1-2 dage i forvejen og der fandt jeg da mange spændende ting...det bedste jeg har fundet var en rattansofa med smukke hvide hynder...tror det var én man kunne købe i Ikea på et tidspunkt.....den stod et par opgange længere henne og den fragtede jeg hjem smatidig med jeg havde hund med og netop boede på 4. sal...så hunden og hundesnoren i hånden og frem og tilbage mellem sofastykkerne og opgangen..her stillede jeg det nederst og tilsidst gik jeg hjem med hunden og ned fra 4. sal og hentede sofaen styk for styk....og jeg har den endnu og er rigtig glad for den....
  På et tidspunkt var jeg med en veninde ude at løbe og vi kom forbi en container med det dejligste havebord til to stole..sådan et gedignt et af trælameller og som kunne klappes sammen...og som man siger: det fejliede overhovedet ikke noget...det havde vi i vores sommerhus og var rigtig glad for det...sommerhuset er nu solgt og bordet gik med i handlen...
  Så jo en container rotte...det er nok mig....

  SvarSlet
 12. Dem ville jeg også tage med hjem.
  Selvom jegg passe på ikke at have mere med hjem, end det jeg kom med.

  SvarSlet
 13. Ja det var da et fund!!! På mine forældres genbrugsstation er der en conatiner hvor folk har placeret de ting de mener andre kan bruge - men det er jo ikke altid folk ved hvilke skatte de smider ud. Kom i tanke om filmen Blå Mænd ;-) En dejlig uge til dig♥

  SvarSlet
 14. Merete: Orv hvor der bliver sørget godt for jer. Så kan det jo næsten være hyggeligt at komme på besøg der.
  By Marianne: Ja det gælder om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.
  Anita: Ja det er der da ingen tvivl om :) Man må lige bide stoltheden i sig, når man kravler ombord i en container, men bagefter er man da lykkelig for, at man gjorde det. Klukker ved tanken om dig slæbende den sofa hjem :)
  Mette: Ha ha. Ja sådan noget kan Fatter godt brokke sig over nogle gange.
  Tina: Jeg tænkte også på blå mænd, da Marianne skrev orange. Det er da en god ordning, for det er faktisk noget træls at skulle stjæle tingene fra stedet. Har I genbrugspladser hos jer ?

  SvarSlet
 15. "Hvilken tosse nænner da at gå af med sådan noget ?"

  Mig. Eller det ønsker jeg i hvert fald at være. Når jeg kigger mig omkring kan jeg godt se, at det kniber med, at komme over til skidtpladsen med de mange ubrugelig genstande; men hvor ville det være rart, om jeg kunne få tømt ud af de mange genstande her.

  SvarSlet
 16. James: Så lav et loppemarked, hvis du ligger inde med sådanne skatte.:)

  SvarSlet
 17. Wauh... et fund, der var han heldig.
  Jeg kan ikke se en container før jeg næsten begynder at ryste, skal bare se hvad der gemmer sig.
  Har bestemt også fundet rigtig mange fine ting og sager til ingen penge.
  Tillykke med zinken.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger