mandag den 23. august 2010

Mad, som holder...

En af mine kolleger havde en dag rester med til frokost.... noget jeg selv så godt som aldrig oplever, fordi vi altid spiser rub og stub. Det var en spidskåls salat, som slog mine Stryhns madder med flere længder. Efterfølgende har jeg lavet salaten masser af gange, og den er lige god hver gang. Og bedst af alt: Den holder til næste dag også, selvom vi spiser og spiser.

Den er knasende sprød, når den lige er lavet. Vi kan dog bedst lide den, når den lige har trukket 1 time eller 2 - eller måske en hel nat i køleskabet.

1 spidskålshoved
1 lille håndfuld mandler
½ dl. olivenolie
½ lime ( saften )
1 æble i tynde skiver
salt/peber
evt. Lene Hanssons italienske krydderi.

Bon appetit.

1 kommentar:

  1. Uhm Mutter, den lyder lækker......den må jeg prøve at lave....god dag til dig

    SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger