mandag den 27. september 2010

Juster selv influenza´en.

For 20 år siden gav en af mine medstuderende mig et tip til at få influenza, forkølelse o.l. skavanker overstået på den halve tid.

Den gumlede jeg på et par år, for jeg hopper jo ikke lige på hvad som helst. Men under en slem influenza blev jeg mør og overgav mig. Fatter lå også brak, men jeg fik mig stablet på benene og vendte hjem med en lille flaske Echinacea.

Fatter, det stædige æsel, ville ikke have noget, så jeg tvang dråberne i mig selv - det smager nemlig ikke særlig spændende. Resultatet blev dog, at min influenza var ovre 2-3 dage før end Fatters. Tilfældighed ?? Måske... men siden har flasken været fast bestanddel i køleskabet.

Echinacea udvindes af planten Solhat , som i sig selv er gudesmuk. Dråberne er dog lidt halvdyre, så kunne man bare selv hitte ud af at udvinde vidunderdråberne.... måske ved du, hvordan ?

5 kommentarer:

 1. Måske har du "kun" haft den der helt almindelige influenza, som næsten kun rammer kvinder, og ikke den næsten dødelige influenza der rammer mange mænd...;-))
  Nej spøg til side, jeg kender ikke ekstratet, jeg spiser ½ grape hver morgen, og tror på at det hjælper på alverdens dårligdomme.
  Hav en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Huuuuggrrrrrr Hader bare de dråber der !!!!

  Min mor har altid tvunget dem i halsen på mig, og de er gyselige !!!! Eller det vil sige at ... hun har gjort det, til jeg havde kræfter til at skubbe dem væk hihihihi

  Så har ikke taget dem siden jeg var barn, og kommer heller ikke til det igen... hihihi

  Total traume hihihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Inge: Nåhr, så det er sådan, at det hænger sammen. Troede lige, at jeg havde fundet de vise sten. Men en god grape med masser af fine C-vitaminer gør nok også underværker.

  Marianne: Du kan jo blande dem op i en god rom ;)

  SvarSlet
 4. Har prøvet en par gange, men det virker ikke rigtigt for mig. Jeg må gøre et eller andet forkert, så. Har kun hørt ros om echinacea.

  SvarSlet
 5. Klejs: Du er måske bare en af de, som har bedre af en rom toddy ;)

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger