lørdag den 9. oktober 2010

Man har jo ret til at forbedre sig.

Da jeg var barn hørte jeg en vandre historie om en mand, som havde fået et helt års forbrug af BUKO rejeost.

Hvordan ?

Jo han havde fisket en lille indtørret reje op af sin rejeost, sendt den til BUKO fabrikken med et venligt brev. I brevet bekendtgjorde han, at han gerne ville aflevere den reje tilbage, som de plejede at dyppe i rejeostene, når de kørte forbi på båndet. Den måtte bestemt være faldet af snoren.

Og hvad lærte BUKO så af det ?

Jeg har ikke spist rejeost i mange år og blev svært overrasket, da jeg smurte det på et stykke franskbrød forleden. Hele 3 rejer i én og samme kniv-fuld.

Måske var det en fejl ? Måske kunne jeg have reddet mig 3 års forbrug af BUKO.... eller måske er det bare en af de( få ? ) fødevareproducenter, som har forbedret sig ?

5 kommentarer:

  1. Hihi, den var da god....ja mon ikke der er mere kontrol nu med fødevarerne, det må man da håbe....God søndag til dig....

    SvarSlet
  2. Hahaha.. den historie kan jeg godt huske, dejligt hvis det er en forbedring.. :-)

    SvarSlet
  3. Det er derfor der kun er een reje, hvis der var flere, ville de bare ligge og pille hinanden i dåsen, Mutter.
    Jeg husker også tydeligt den historie, men den mand må da kaste op når talen falder på smelteost.
    God Søndag.

    SvarSlet
  4. Selv om, at det er mange år siden, husker jeg episoden. Mener, at det var på nognelunde samme tid, at det blev afsløret, at yoghurt med jordbær indeholdt meget få jordbær, og at farven var fra rødbeder
    God søndag

    SvarSlet
  5. hej Mutter....grine, grine....husker den også.....men jeg kender en fyr som faktisk blev salmonellaforgiftet...ikke af Bukos rejeost...men også noget med reje og der har garanteret været rejer i....en rejesalat som var købt i en kiosk....han blev voldsomt syg, blev indlagt og var længe sygemeldt...og jeg kan huske han tabte 10 kilo.....ja jeg mener det var en rejeslat...bliver nu helt i tvivl om man kan få salmonelleaforgiftning af det....ellers var det måske hønsesalat...men salmonella...det fik han...

    udover det så smager rejesalat fortrintligt....men der er heller ikke for meget af rejerne i det man køber i supermarkederne...bedre hos en fiskehandler eller en slagter...eller allerbedst...hjemmelavet af gode, friske rejer....hvis man nu kan være sikker på at få det....ja i vores indkøbte madverden er der virkelig mange ubekendte og usikre faktorer...
    og mht. dine tre rejer på én kniv...der må være én indenfor Buko, der burde fyres for at frådse med rejerne...haha!....det er sgu uhyggeligt med de der historier for en gran af sandhed er der jo.....
    hav en iøvrigt god weekend her ved indgange til den fredag....

    SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger