onsdag den 15. september 2010

Before - After.

Der er idag i det Mutterske køkken blevet stegt bacon til en skøn broccolisalat. Men hvor følte jeg mig bare snydt !!


Tulip har lavet en bacon, som er noget dyrere end den sædvanlige og gammelkendte.


Men hvorfor egentlig ? Her er samme stykke bacon før og efter stegning.

Får du mere ud af din bacon ?

9 kommentarer:

  1. hmmmm så kan man da lige så godt købe det almindelige tynde bacon.. det skal jo bare knuses til brocolisalaten, som jer i øvrigt elsker.. :-)

    SvarSlet
  2. Nææh, den rå skive fylder min lille pande i når den lægges på, men færdig passer den fint nede i panden med luft rundt om.
    Dyrt, men næsten ikke til at undvære ;)

    SvarSlet
  3. Mjaa. Jeg lægger bacon på bagepapir og sætter derefter pladen i ovnen på 200 gr. Skiverne bliver stegt helt ens, og man kan tage dem ud, så snart de er klar. På den måde får man pæne regulære baconskver, som ikke bliver brændte og brankede...

    SvarSlet
  4. Hmmm, mærkeligt koncept, betal mere få mindre...øv...

    SvarSlet
  5. Hihihihi.... åhhh ja den er jeg også hoppe på...

    Snydt....... siger jeg bare ... snydt !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  6. Jeg håber, det smagte dejligt - men det var godt nok et stort svind :-)

    SvarSlet
  7. Inge: Ja det tænkte jeg også, for her hælder man jo bare fedtet fra.

    Hulebo: Det må jeg prøve næste gang...øh hvad mener du med brændte ? :)

    Rejen: Ja men det er jo os forbrugere, som accepterer det. Vi er SÅ nemme.

    Jule Mig: Ja det kunne jeg da lige forestille mig ;)

    Madame: Smagte vist ligesom det billige "almindelige", selvom der stod på pakken, at det ikke kunne blive sprødt p.g.a. mindre fedtindhold. Det blev det nu godt nok.

    SvarSlet
  8. Er det ikke kejserens nye klæder..
    Jo jo jeg har prøvet..
    Jeg syntes den bacon man selv skære i skiver er den bedste.

    SvarSlet
  9. Mette Lykke: Ja det tror jeg på !!

    SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger