mandag den 22. november 2010

Barndommens bedste TV

Tina Liel har i dag et indlæg om Bonanza, hvor man kan se alle de glemte eller bagest i baghovedet parkerede ynglingsserier fra barndommen.

Dette var en, som gjorde stort indtryk på mig.... dengang. Faktisk så meget, at jeg også i mit voksenliv af og til har spekuleret over, hvad udsendelsen mon hed. Og nu er den genfundet.
J

Hvad holdt du af at se som barn / ung ? Garanteret ikke noget, som kan dupere ungerne idag.

11 kommentarer:

 1. Jeg var også til Fru Knudsen og syvsoveren og så Ingrid og Lillebror.
  Der bar også Jesper Klein og en stor kanin Albert.
  Vi fik først fjernsyn, det år Ingrid og Lillebror var julekalender, så alt før 1971, kender jeg ikke til.
  Så kom alle dukkeserierne, som Sørøver Sally og alle dukke julekalendrene, Oh det var lige mig!!

  Tak for opfriskningen af barndommen!

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er det sjovt. Jeg kan lige så tydeligt huske legestuen, med fru Knudsen og hr. Jensen, men jeg må indrømme at jeg ikke har skænket dem en tanke før du nu gør opmærksom på dem.
  Jeg holdt rigtig meget af Den hvide sten,med Hambus og Fie. Den gjorde meget stor indtryk på mig.
  http://www.youtube.com/watch?v=AJoinWDqr1A

  SvarSlet
 3. Ja, det er ret sjovt at gense tv-udsendelser, man kan huske fra man var barn. Jeg har også alderen til Ingrid og Lillebror. Ellers er noget af det jeg kan huske de rigtig gamle julekalendere som f.eks. Decembervej med Magnus Tagmus eller Jul på i den gamle mølle (Er ikke sikker på titlen). Der er nok ikke så mange af udsendelserne der holder i dag. hvor børn har mulighed for at se fjernsyn døgnet rundt stort set.

  SvarSlet
 4. Kaj og Andrea er stadig et hit. Min niece og jeg synger glade Kaj sangen i duet. Pippi er dog det største hit. Hun er en evergreen sammen med Emil fra Lønneberg. Jeg kan også godt huske Den hvide sten. Absolut en af mine favoritter fra den gang.

  /Birgitte

  SvarSlet
 5. Septemberliv: Åhr ja Kaninen Albert. " Albert, Albert, du er min kanin ". Kan stadig melodien :)
  Michaela: Den hvide sten elskede jeg også og gik ofte rundt med en sten i lommen derefter og legede, at jeg var Fie.
  Anne: Nej og poderne accepterer ikke pinde og synlige snore i dukkerne mere.
  Landliggeren: Hvor var det tider dengang :)

  SvarSlet
 6. Hvor herligt - havde helt glemt Fru Knudsen og hvor var ham Finn da herlig med hans strikketøj. Og så blev Den hvide sten nævnt her - den ELSKEDE jeg bare. Fandt idag også en af mine favorit julefilm fra da jeg var lille - den tjekkiske film Askepots 3 ønsker. Har fundet den som download så den vil jeg se til Jul - bliver nok mega sentimental. KNUS♥

  SvarSlet
 7. Mener du DEN Askepot, som Ikke var tegneserie ?

  SvarSlet
 8. JA jeg siger også Den Hvide Sten. Og nej - mine børn synes egentlig ikke, det er så vanvittigt spændende om de klarer de nervepirrende opgaver! Og ve' du hvad? Jeg er også blevet bidt af det der hækle...godt du lige havde et ældre indlæg om dét og en masse fifs!!

  SvarSlet
 9. Åh jeg elskede syvsoveren og også alle de der dukke julekalendere. Vinterbyøstre osv. Det var tider, va?;-)

  SvarSlet
 10. Faldt lige over denne side og så kom minderne... Det første jeg kan huske af børne tv jeg så som barn var med dukken Andy (ved ikke om det er stavet rigtigt) og Andys venner som bl.a. var en bamse. De sang "Andy pandy leger og ler", og før Ingrid og lillebror var der noget med en meget større dukke, der som jeg husker det skulle i skole, så derfor kom lillebror og afløste, "professer Kapok og Nikke Nik", Super Karla", og ikke at forglemme "Sonja fra Saxogade" (som jeg har fundet på dvd for den skulle børnebørnene se - men de gad den ikke) og så selvfølgelig mange af dem som allerede er nævnt. Men jeg tror at "Andy Pandy" er den første børnetime jeg så - det er den første jeg stadig kan huske.. :)

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger