tirsdag den 30. november 2010

Hvilken farve har din jul ?

Jeg så ved Karen, at hun pludselig havde fundet stor skønhed i den hvide jul med dens mange fine hvide pynte ting.

Hos nogen af jer er julen måske altid den samme - altså har den samme gennemgående farve. Hos andre - som f.eks. mig - skifter den gennemgående farve år for år.

Jeg mener, at den var lilla sidste år her i huset. Et år har den været sølv. Et år var den hvid. I år er den rød - det er dælme ellers mange år siden sidst. Men den smukkeste var nu den mørkeblå blandet med guld. Fatter og ungerne brød sig bare ikke om den. L

Er der en gennemgående farve hos dig ? Og er familien enige i farvevalget ?

12 kommentarer:

 1. Hej Mutter

  Her skifter julen ikke farve, men som skrevet på mit indlæg, så skal der noget mere spræl på i år :o) Der er ikke nogen gennemgående farver det bliver en dejlig blandet landhandel :o)
  Ungerne er helt med på den, de er allerede godt i gang med at hjælpe til med at få produceret.... hvad manden siger, det ved vi ikke, han er på messe i Herning imens ungerne og jeg pynter ;o)
  Hvor er det nogle smukke stoffer, kan godt se at rød jul stadig "fanger" mig. Kommer der billeder af juleprojekter????

  Kh. Jill

  SvarSlet
 2. Jeg har også forsøgt med farveskift, men julen har været rød hos os i 4 år og det bliver den også i år.
  Sjovt at du også har det svampestof, som jeg har brugt til mine GiveAway stjernenisser ;)

  SvarSlet
 3. Min jul er mest rød og hvid, men lilla kan også liste sig ind . Nåh ja, juledugene er lige en undtagelse, men der skal ikke røres for meget ved min gamle jul

  SvarSlet
 4. Hmm altså... vores nisser er ... julerøde... Men vores pynt til juletræet er som altid en blanding af alle farver også guld og sølv......

  Jeg er ... meget lidt til ens artethed.........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det appelsinsukker skønt. Vi pynter jo ikke til jul men så i et Femina en masse lyseødt. Det var faktisk flot når det var sådan lidt sjov anderledes julepynt. KNUS

  SvarSlet
 6. Guld er nok den farve der er brugt mest, men så bliver farve nr. 2 forskellig fra året før. I år bliver det guld og bordeaux. Nogle år er det guld og rød og andre igen guld og brun, men lilla er også i spil.
  I år er det arvestykkerne fra min mor der bestemmer og hun havde Georg Jensens adventestage i "guld" og en masse juleuroer og de lagde tonen og så faldt jeg for de bordeaux lys til den stage og så bliver julen anno 2010 altså guld og bordeaux :0)
  God aften og Kramm!

  SvarSlet
 7. Hos os er der altid en masse forskellige farver, men rød er altid den der alligevel træder mest frem.

  Det er det dog også i den almindelige indretning. :)

  SvarSlet
 8. hmm... Vores Jul er skiftet lidt... de første par år var natur og grønt. Så havde jeg 2 år med sort,sølv og lille. sidste år var det multifarvet og det er manden vild med så det bliver det også i år.

  SvarSlet
 9. Nogle ting som f.eks. adventskransen skifter farve fra år til år. Andre ting er de samme. Men det ender som regel med at blive et misk-mask af farver og det er også meget hyggeligt. I hvert fald elsker jeg at finde det frem og beundre det.

  SvarSlet
 10. Der ER altså mange forskellige julehjem med hver sine farver, selvom nogle af farverne går meget igen.

  Demselv: Hvis jeg får kreeret noget af stofferne, skal jeg nok smække det på.... men forvent ikke for meget, når det er mig.

  SvarSlet
 11. Min jul vil altid være RØD og det med stort R. Jeg er helt vild med svampe stoffet.. Har faktisk selv købt det..

  SvarSlet
 12. Lea: Enig. Jeg troede bare, at svampene var større i virkeligheden.

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger