tirsdag den 9. november 2010

Den, der gemmer til natten....

Fatter har fået forskud på arven. Desværre 13-14 år for sent.

Den gedigne Philips food processor i retro farver kunne tilsyneladende ALT. Hakke, skære, snitte, ælte, stoppe pølser, ec. etc.

Den blev del for del lagt i opvaskemaskinen for at få en ordentlig tur. Og Fatter glædede sig slemt til at opleve vidundermaskinen ælte dejen til hans brød for ham.

Men ak og ve.

Philips maskiner fra 1980´erne kan åbenbart ikke tåle opvaskemaskiner. Alle sorte dele i maskineriet blev bløde som lakrids og kunne ikke reddes.

11 kommentarer:

 1. Jeg kan se det for mig og leve mig ind i det. Hvorfor? Jo da, har prøvet noget tilsvarende og det værste, var faktisk sorgen baglæns...

  SvarSlet
 2. Det er da ÆV,... kunne have været sjovt , hvis den bare virkede !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Æv og atter æv!
  Tror desværre ikke Phillips tager imod reklamation :)
  Knus Heidi

  SvarSlet
 4. Neeej, hvor irriterende! Det kunne ellers have været sejt med sådan et køkkengrej, der både kan smøre madpakker og skifte dæk, eller noget.... ;0)

  SvarSlet
 5. Æv hvor ærgeligt også fordi din mand glædede sig sådan.....;-0

  SvarSlet
 6. Ej hvor ærgeligt. Det må forblive ved håndkraft! Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 7. Ja sådan kan det gå med gamle ting. Fatter må selv lave sit arbejde ( brødbagning, dækskift og madpakker )som sædvanligt, for en reklamation hos Philips giver nok ikke pote :)

  SvarSlet
 8. Åh nej, hvor surt, når Fatter nu lige var opsat til at slå brød op.

  SvarSlet
 9. Aij, hvor ærgerligt! Minder mig lidt om sære knive og glas, vi kunne tage ud af opvaskemaskinen, dengang vi havde en :-)

  SvarSlet
 10. Madame: Har du frivilligt valgt at afskedige en opvaskemaskine ??? Så vil jeg godt nok hellere have en foodprocessor med lakrids-tandhjul.

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger