fredag den 11. juni 2010

Hvad man gør med dræbersnegle...

Var lige en smuttur i drivhuset for at knibe tomater og binde dem lidt op. På vejen stødte jeg på flere af disse modbydelige bæster.

En skarp saks delte dem i to. Men det er jo umuligt. Der er tusindvis af dem, og de har ingen respekt.

Ikke engang hønsene ville æde dem, selvom jeg klippede nogle af dem i små delikate stykker.

ØV. Hvad stiller man op med dræbersnegle ?

6 kommentarer:

 1. Pindsvin skulle vist have dem på menuen. Så kan du få sådan en familie på besøg, så er det vist en god hjælp.

  SvarSlet
 2. Der var et par år, hvor jeg samlede dem op hver dag - men jeg har fuldstændig opgivet. De kommer fra naboerne haver, så det er vist endeløst :-)

  SvarSlet
 3. Frk. Solhat skrev til mig, at mouskus-ænder spiser dræber-snegle. :) Se evt. dette link.
  http://dengladebondepige.blogspot.com/2010/04/jeg-ved-en-moskusanderede.html#comments

  Så fin din blog er blevet.

  SvarSlet
 4. September: Ak vi havde det dejligste pindsvin sidste år, men måren fik fat i det, så Fatter fandt det en dag slæbt med op på en bjælke :(

  Madame: Ja alt det skidt kommer altid fra naboen. Både ukrudt og dræbersnegle. Hvem der bare boede alene ude på landet uden naboer, ukrudt og snegle ;)

  Michaela: Ja, det har jeg også hørt... men kan de bare gå rundt og æde snegle for dem selv ? Skal de ikke have både badevand og indhegning ? Ellers skøn tanke at få sådan en Bente and til jul fedet op på dræbersnegle.

  SvarSlet
 5. Jeg tror at det bedste resultat er at endevende haven, de ting der står ude om vinteren, for at lede efter æggene, de gemmer sig tit under et eller andet Mutter, har i en kompost bunke?
  Den holder ihvertfald på sådanne snegle æg, men find æggene og så tror jeg en gang kogene vand henover er en rimelig human måde at ombringe dem på.
  God weekend Mutter.

  SvarSlet
 6. Michael: Ha - hele vores have er én stor kompostbunke.... i hvert tilfælde fra vinter til forår, hvor al køkkenaffald lægges ud på jorden. De steder, hvor det ikke gøres er helt klart meget dårligere end de steder. hvor regnormene har gravet haven for os.

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger