onsdag den 16. juni 2010

Når man tænker på, hvad andre tænker om en.

Øv, nogle gange kan man ærgre sig sådan over, at man ikke bare er ligeglad med, hvad andre mennesker tænker om én.

Sådan havde jeg det til bi kursus idag. Her slyngede vi nemlig honning, og der var så mange stemningsfulde motiver, som kunne være vist frem her. Men næh nej ikke tale om, at jeg ville stå der som en japansk turist med mit store kamera med udskiftelige linser. Det ville ligesom ikke rigtig passe ind i "konceptet".

Det var der derimod andre, som var ligeglade med. De fik de skønneste motiver med hjem.

Jeg må lære at være ligeglad.... eller anskaffe mig et lille fikst kamera, som let kan smugles op af en lomme og i bedste spion stil knipse gode billeder.

Men I kan da nyde billedet af voksplader, som de ser ud, inden de smeltes på ståltråde og hejses ned i bistadet.

.....og en historie om slyngningen ? Den kommer, for den kræver et indlæg for sig selv.

5 kommentarer:

 1. Ja,jeg kender det godt det med hvad andre tænker om en..:-)
  Men jeg har blevet bedre med årene, heldigvis.
  Jeg synes det er meget modigt at være biavler og honning smager jo skøøøøøøøønt.
  Det må være et stort arbejde dog.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Mutter, jeg har fuld forståelse for dig, jeg har det ligesådan, men jeg er da blevet bedre til at "være" mig selv.Jeg har også et lille lommekamera , det er til når det skal være lige her og nu, og det er jeg begyndt at have med når vi kører på mc, så kan jeg lige stoppe og tage et billede uden at stå af motorcyklen....på den måde får jeg taget lidt flere billeder..... Hav en god dag, og det ser godt med pladerne og stor respekt til dig for at prøve det med at være biavler....

  SvarSlet
 3. Du må øve dig I at turde tage billeder - hvad skal vi stakler herude ellers gøre, når vi hører om det, vi går glip af? Du kan jo altid spørge om det er o.k. at tage billeder, og det får man næsten altid lov til :-)

  SvarSlet
 4. Madame: Du har fuldkommen ret. Nu vil jeg gå på udkig efter et lille kamera til lommen, som kan tage super billeder. Men man ved jo bare ikke, hvordan de er, før man har afprøvet dem.

  SvarSlet
 5. Uanset hvordan du opfører dig Mutter, så danner andre mennesker sig en mening om dig, det er lige så sikkert som ammen i kirken, så lad endelig vær med at spekulere over det, det er år siden jeg har brugt energi på det, du skal bare gøre det du føler for nu og her.
  God fredag til dig.

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger