mandag den 19. juli 2010

De p...... naboer !!

Aaaah hvor skønt. Endelig at få tid til at smide sig på drømmesengen med en god bog. Hynder, bøger og saft er rigget til.

.....men hvad er nu det ??!!

Hvorfor lugter det af rådden skraldespand ? Hvorfor er der pludselig en lystig summen af grønglinsende ækle spyfluer ?

Op igen. Rundt for at undersøge, om der skulle ligge en død fugl i blomsterne. Næh, der er intet at se. Kun at lugte. Og lugten synes at blive forstærket ved plankeværket over mod naboen.

De p...... naboer !!! Hvad har de smidt i skraldespanden, som skal forpeste vores terrasse sådan ? Åh gid man da nogle gange boede på landet med et par km til nærmeste nabo.
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Ud på aftenen tager Fatter og sønnike båden ud for at tømme fiskegarnene. Der er som dog ingenting i. Sønnike kommer ind og fortæller, at han har været ved at kaste op på sejlturen.
Ikke p.g.a. søsyge men p.g.a. en utålelig lugt.

I et fjernt hjørne har Fatter et par dage før gemt og glemt en pose med fiskeindvolde. Og der vrimler allerede med maddiker i dem, fortæller knægten.

Undskyld kære naboer. Nu ved jeg, hvorfra stanken kom. Mon I også kunne lugte den inde hos jer..... :S

Ps. Båden er blevet desinficeret nu og vi har i eftermiddags haft en dejlig tur i den.... uden nogen som helst fangster af noget som helst.

6 kommentarer:

 1. ha!..ha!.....ja sådan kan man jo godt blive godt knotten og tro det er naboen og så opdage, at det faktisk er hos én selv...uha man kan blive flov....så jeg kender det godt...
  knder også det med at have glemt en madpakke i en rygsæk eller en platpose med bananskræl..uha...det er "spændende" at opdage...

  SvarSlet
 2. Puha ikke så lækkert.... men skulle hilse og sige at der heller ikke altid lugter godt på landet ;0)

  SvarSlet
 3. Hehe, kender godt det med at fare i flint, og så blive pokkers flov bagefter, når man opdager at det er en selv der er galt på den...godt de ikke var hjemme til en skideballe....fortsat god dag...

  SvarSlet
 4. Haha... hvor genkendeligt.. godt du ikke nåede at brokke dig til naboen :-)) De har sikkert siddet på den anden side af hegnet og skumlet over duften fra jer..

  SvarSlet
 5. Inge: Hi hi, ja det har de garanteret.

  Rejen: Jeg tror nu nok, at de var hjemme.... de måtte bare holde sig indendøre den dag p.g.a. lugt-gener :)

  Merete: Nej det har jeg opdaget. Men her er det ligesom mere legalt end fiskelugt i Ligusterkvarteret.

  Anita: Ja føj for en ulykke. Da Lillepigen gik i 0. klasse gemte hun sine madpakker i skoletasken, fordi hun aldrig kunne spise op. Klasselæreren opdagede det efter 14 dage, da stanken bredte sig i klasselokalet. På lærerværelset griner de stadig af det, ved jeg.... og hvor var den omsorgsfulde mor, som skulle have efterset ungens skoletaske hver dag ?

  SvarSlet
 6. Hihihihi.... Vi har helt droppet at have en kompost bunke, for der er ingen steder i haven , hvor den ikke vil genere hverken os eller naboer..

  Sønnen min fik dagen før juleferien en appelsin i skolen som han ikke lige kunne spise...Ned i skoletasken med den... Der fandt jeg den så... efter at have snuset og snuset mig igennem alle rum efter den meget underlige hørm af rådden appelsin........................

  Hyggehygge

  ps.. vi er jo kun mennesker...

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger