torsdag den 29. juli 2010

Rom Topf med blåbær og kirsebær.

Sidste år var alle bærene fra min egen have. I år har en anden ( Føtex ) fået lov at stå for leveringen af bær, for noget skulle der puttes i vores rom topf nu. Og haven rummede intet, som lige ville falde i hak med rom og sukker.
I krukken til venstre er den rom topf, som nu har trukket et år. Der er brombær og vindruer i den. Altså sensommer frugter. Vindruer bliver ikke særlig godt men brombær er fortræffelige.
I krukken til højre er dette års ingredienser. Nu skal krukken bare vendes på hovedet 1-2 gange om dagen, og til jul skal den åbnes.

4 kommentarer:

  1. Det ser spændende ud.. jeg spørger nok dumt, men hvad er det hvide i bunden... er det sukker med rom..??

    SvarSlet
  2. Også jeg har et (sikkert) dumt spørgsmål:
    Hvad bruger du det til? Serveres det til is eller i kage eller?

    Lyder som en rigtigt god idé - vi drukner nemlig i brombær lige om lidt at dømme efter den mængde umodne bær der allerede er på buskene.

    KH Frau Putz

    SvarSlet
  3. Inge: Ja det er korrekt. Den sande varer, inden sukkeret er opløst.

    Frau Putz: Vi bruger det mest her i huset til "en lille en" til desserten eller kaffen. Det er efterhånden fast kotume, at gæsterne indlægges til den lille drink. Men man kan også bruge den til is eller julens ris a´la mande. Det er lidt andet end den sædvanlige kirsebærsovs.

    SvarSlet
  4. Pretty section of content. I just stumbled upon your site and
    in accession capital to assert that I acquire in
    fact enjoyed account your blog posts. Anyway I
    will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.


    Feel free to surf to my site: cellulite treatment cream

    SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger