fredag den 16. juli 2010

"Hej - og velkommen til."

Sådan lød velkomst hilsnen fra ekspedienten i butikken Designtorvet
i Vejle.

Allerede her skilte butikken sig ud. Normalt får man et hej...hvis man er heldig. Men ligefrem sådan en velkomsthilsen !!

Måske var det bare bønderne, som var kommet til byen - men både Fatter, Sønnike, Lillepigen og jeg var vilde med den butik. Vi kunne have gået rundt derinde i meget længere tid, men da vi forinden allerede havde brugt rigeligt med penge, tog vi os selv i nakken og forlod stedet umiddelbart efter.

En af de mange sjove, smukke ting, som designtorvet havde, var nogle små akvarier med planter, sten og små bitte sirlige rejer i røde farver. Sådan et akvarie kunne man kigge på i mange timer. Og så var det lavet så snedigt, at det passede sig selv og rejerne kunne leve derinde i 8-10 år. WAUW.

Tænk at kunne lave sådan et lille lukket økosystem, hvor man hverken skal fodre, skifte vand eller gøre noget som heltst !!

Den butik må jeg opleve igen.

3 kommentarer:

  1. Det var da en fin velkomst, og ja man kan hurtigt komme til at bruge for mange penge når der er ferie....sødt lile akvarie....

    SvarSlet
  2. Wow, sådan et ville jeg elske at eje. Men 2000 kr er lige i overkanten for den slags 'legetøj'. Men det ryger vist på ønskesedlen alligevel :-D

    SvarSlet
  3. Klidmoster: Såvidt jeg husker, var der vist også den lille "skrabede" model til 1300 et eller andet ;)

    SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger