tirsdag den 27. juli 2010

Mojito med æblemynte

På denne sidste varme dag ifølge vejrguderne er der blevet lavet skønne Mojito drinks med æblemynte istedet for den almindelige mynte.

Og hvorfor nu det ?Jo jeg fandt den stakkels æblemynte stående mutters alene ovre i en glemt hjørne. Her stod den uden omsorg og havde kun fået den regn, som af og til var dryppet lidt på den. Egentlig er bladene jo smukke, så i bedste Claus Dalby stil kunne den nok gøre sig til sammen med nogle andre planter på terrassen. Men da jeg ville flytte kurven, røg bunden ud, og mynten lå flad ud over det hele.

Den blev skyndsomt ompottet og fik til gengæld lov at kvittere med nogle af de flotte æble og mynte duftende blade til iskolde mojitos.

Opskrift:

Læg 8 ( æble ) mynteblade i et glas sammen med 2 ts sukker og stød dem godt sammen med en mojito-støder. Fyld op med isterninger og hæld ½ dl. rom over og for resten sportsvand. Pynt med en stilk mynte.

7 kommentarer:

 1. mmmmmmmmmmmmmm mojito er den helt suveræne sommer drink.
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 2. Det lyder superlækkert, men hvad er en mojito-støder og hvordan ser den ud??

  SvarSlet
 3. Det lyder slet ikke tosset.... meeen jeg har hverken mynte, rom, sportsvand eller mojito-støder.... der er vist heller ikke flere isterninger - så det kan kun blive til en tår kaffe i aften.

  SvarSlet
 4. Sussi: Ha ha...man kan jo heller ikke få det hele.

  Michaela: Mojito støderen er en lille træstøder med nogle pigge for enden, som "kvaser" urterne. http://froebutikken.dk/product.asp?product=534

  SvarSlet
 5. Det lyder bare rigtig lækkert, og mon ikke jeg kan lokke husbond til at vi prøver din opskrift i aften?

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger