lørdag den 11. december 2010

Hva´ vil du gi´ for et juletræ ?

Marius her fra har fået købt juletræ i dag til en pris, som hører Amalienborg til i mine øjne. 430,- Danske dask måtte hun give, og indrømmet: Det er et rigtig flot træ.

Vi var i år heldige at lave en god gammeldags byttehandel med nogle søde mennesker. Vi giver noget hjemmelavet ( honning + noget andet guf ), og fik til gengæld selv lov at vælge træ i deres lille skov.

Det er et fint træ - dog ikke så tæt, at man ikke kan se svigermor igennem grenene ( som skov ejeren grinende beskrev et perfekt træ ). Og så har det hele 2 toppe !! Det så vi, da det lå fældet. J

Hvad er dine kriterier, når træet skal i hus - og hva´ vil du gi´ ?

7 kommentarer:

 1. Jeg ville ønske mig et "Amerikansk" juletræ, sådan et kæmpe stort, tæt et, som nærmest ser trekantet ud i facon...Men desværre findes de ikke her hvor jeg bor :-(
  Alle de træer vi kikkede på i år var virklig "grimme", men vi måtte jo vælge, og resultatet kan du se om et par dage på min blog.
  Men en normandsgrand foretrækker jeg.
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Jeg plejer at købe nordmansgran-træ hos Spejdernes Juletræer og mon ikke et par meters træ ligger på omkring 250 kr...Det er nu nogle år siden jeg har købt juletræ nærmere bestemt 4 år, så hvad de koster i dag har jeg ikke helt styr på ..men 430 kr. synes jeg er mange penge for et træ...

  SvarSlet
 3. Hihihihi... Vi plejer også at købe hos spejderne, men de var der ikke i år........

  Tror vi har givet imellem kr. 240-340 de andre år.

  Hvis jeg havde været frisk... Var vi nok også kørt lidt mere rundt hihihi

  Men.. En nordmands gran, er vores valg, det kan også godt holde til 14 dage, sådan rimlig tæt på brandeovnen hihihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Irene: Jeg holder øje.
  Rejen: Jeg kender heller ikke prisen i dag - læste også et sted om træer helt oppe i 700 kr. klassen :O
  Marius: Jeg kan godt forstå, at I ikke gad bruge både tid og benzin på at køre rundt.... ofte havner man alligevel samme sted igen.

  SvarSlet
 5. Ja det er sin sag at finde det rigtige træ til den rigtige pris! Hvor herligt at Sorte sådan skal tvinges til at komme ud. De er dejligt magelige de katte. Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 6. Tja, nu producerer jeg jo nordmannsgraner selv, så....; men jeg har i denne sæson taget 100,- kr. for et 1. klasses træ i 1.5 til 2,0 meter.
  Jeg kan godt se, at jeg måske skulle sætte priserne lidt op til næste år.

  Men et Prima-træ i dag er ikke hyper tæt. Moden går klart i retning af smalle og mere åbne træer. "Der skal være plads til pynten" og så skal træet kunne være i stuen uden at møblerne skal en tur i baghuset i juledagene.

  Bortset fra dobbelttoppen (som sikkert let kan fjernes, hvis I ønsker det), er træet rigtig nydeligt.

  SvarSlet
 7. Farmer: Du kan vist roligt sætte prisen op. Jeg vidste ikke, at der var mode blandt juletræer. Men du har ret - det er så irriterende, at alle møbler skal sættes væk for at få plads til et bredt træ.

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger