lørdag den 19. juni 2010

Pesto på ingen tid.

Idag var det tid til at lave pesto - Det skreg basilikumplanterne i drivhuset i hvert tilfælde på.En stor skål blev fyldt med basilikumblade og lidt stilke, og så var det bare at smække tingene i en blender.
Der blev 7 portioner + den, som vi spiste på pasta idag. De 7 blev frosset ned og kan tages op efterhånden, som vi får lyst.

Opskriften på én ( vi lavede en syvdobbelt portion )portion lyder:

1 håndfuld basilikum
½ fed hvidløg
2 ss smuttede mandler
½ tsk citronsaft
1 ss olivenolie
40 gr. Primadonna ost
salt og peber

4 kommentarer:

  1. tak for opskriften... må vist også snart igang..

    SvarSlet
  2. Ja, det er nu du.
    Til vinter kan man altid ærgre sig over alle de ting man ikke fik høstet og brugt, mens tid var.... ref. til mine rabarber, som er gået totalt i blomst.

    SvarSlet
  3. Hej Mutter...det ser nemt og lækkert ud og jeg lagde mærke til at du bruger mandler og ikke pinjekerner...det må jeg da prøve....

    SvarSlet
  4. Anita Thomhave Simonsen: Vi plejer også altid at bruge pinjekerner, som der står i bøgerne. Men Lene Hansson havde en opskrift med mandler, så det prøvede vi.
    Det var altså både bedre og billigere.

    SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger