søndag den 9. maj 2010

Bier i Fatters bukser.


Idag var der en sand svirren omkring det ene bistade og en lille smule aktivitet omkring det andet, som igår lå helt dødt hen.

Fatter og husets gode ven Morten bestemte sig for at flytte bierne over i de stader, som de skal bo i fremover. Hermed fik de også noget mere plads.

Der blev bøvlet l-æ-n-g-e med at få røg i røgpusteren, og hele fornøjelsen var ved at ryge sig en tur, da Fatter opdagede, at han havde hul i bukserne. Af en eller anden grund syntes bierne, at dette hul var temmelig interessant.

Overflytningen gik nemt, og de huskede at sætte tavlerne i samme rækkefølge, som de havde siddet i i det midlertidige flytte-stade.

Desværre havde det ene flyttestade været utæt, så i den ene ende lå en sort sø fuld af døde bier. Desuden var der gået mug i den ene af tavlerne. ÆV ÆV ÆV - den var ellers meget tung af honning men måtte kasseres.

Bagefter blev der gjort gjort rent til den store guldmedalje. Jeg vidste slet ikke, at Fatter var så god med en klud og et par gummihandsker. Det skal han få lov at gøre om en anden dag..... så er det blot på badeværelserne.

Vi havde desværre ingen kaudisk soda hjemme som foreskrevet, så imorgen gør Fatter mindsanten arbejdet om endnu en gang. Ro, renlighed og regelmæssighed er nogle af de største dyder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger