torsdag den 13. maj 2010

Skal man tage kørekortet fra sine forældre ?


Hvor er det bare forkasteligt, når læger giver accept til, at ældre mennesker blot kan fortsætte deres kørsel på offentlige veje, når lægen udmærket ved, at kørekortet burde inddrages. Det er lægens arbejde og pligt at være bøddel her og ikke familiens !!

Selv slap jeg for at tage affære, da min far selv valgte at undvære kørekortet.

Han drønede en dejlig sommerdag lige midt ud i et vejkryds og ramte en anden bil. Heri sad en uskyldig kvinde med sit barn. Begge biler blev skadet, men der skete gudskelov ikke nogen personskade.

Forskrækkelsen var dog så stor, at min far valgte ikke at tage et nyt kørekort, da det gamle blev taget fra ham. Det var et fint og ansvarligt valg, selvom det har store konsekvenser for ham selv og min dårligt gående mor.

Igår aftes kom et gult lyn rullende ind i vores indkørsel. Det var en særdeles stolt "Morfar", som havde været ude og købe sig et nyt køretøj, som ikke kræver kørekort. Det giver i hvert tilfælde ham noget større frihed.

2 kommentarer:

 1. Det er så sandt så sandt Mutter, det burde være en hel uvildig læge der skulle tage stilling til om folk måtte få fornyet deres kørekort og ikke familielægen.
  God Weekend.

  SvarSlet
 2. Michael: Ja, at have en helt upersonlig læge til denne afgørelse ville være perfekt for både læge, patient og familie.
  Denne skulle så gennemgå et fast skema og krydse af. Dermed blev ingen sure, sårede eller lede ved situationen.
  Også god weekend til dig.

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger