mandag den 17. maj 2010

Konen med æggene.

Hurra hurra. Vores nye høns har lagt deres først lille bitte bitte æg. Det ligger her sammen med et købt fra supermarkedet. Og nej, du har ret; det er ikke værd at prale med.

Men nu ved vi, at der er hul igennem, og at æggene de næste par måneder bare vil blive større og større.

Når dette nye æg knækkes, er det sikkert ikke flot mørkegult i blommen, for de nye høns vil ikke spise salat og andet grønt. Sådanne madvaner kender de åbenbart slet ikke til ude på hønseriet. Men vi skal lære dem skal vi.

6 kommentarer:

 1. Det må være sjovt at have høns i haven - tænk at kunne hente sine egne æg :-) Jeg håber, du kan give dine høns smag for grøntfoder.

  SvarSlet
 2. Tillykke "hønemor" ;) Jeg venter jo stadig på at der skal komme kyllinger til mig. Men der sker ikke rigtig noget. ØV, øv. Vi krydser stadig fingre.

  SvarSlet
 3. Michala: Hvornår er hun "sat til" ?

  SvarSlet
 4. Madame: Alle med den mindste smule have kan have høns. Man kan have et lille smukt hønsehus, som er koblet sammen med en lille flytbar hønsegård. 1 m2 hønsehus vil jeg tro er nok til et par høns.

  SvarSlet
 5. Der er flere høns der har ligget og ruget. Men nu er der vist kun en der ruger. Der er blevet ruget i langt over 3 uger. :(

  SvarSlet
 6. Michala: Du venter også på ællinger. Skal du have begge dele ?

  SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger