søndag den 2. maj 2010

Da hønsene blev onduleret.

Skøn skøn formiddag, hvor Fatter og jeg tager på en lille havevandring. Her gennemgår vi, hvad vi vil lave idag og beundrer, hvad vi fik lavet de sidste par dage. Vi har planer om at lave en stor indhegning, så hønsene fortsat kan komme på friland. De skal dog holdes ude fra køkkenhaven, hvor frø skal sås og småplanter udsættes.

Men så ÅHH SKRIIIIG !!! Der ligger en mægtig bunke brune fjer UDEN HØNE !!!

Vi får fart på røjserne og småløber rundt for måske at finde den ondulerede høne. Vi finder den ikke - kun 3 andre bunker med fjer og ikke skyggen af nogle af vores 4 tamme høns.

Åh hvor synd og hvor ærgeligt. Især fordi vi begge kom i tanke om igår, da vi lå i vores senge, at vi ikke havde fået lukket for hønsene. Men da var sengene så dejligt varme og natten udenfor så mørk og kold. Sådan en risiko løber vi aldrig mere.
Lillepigen græd hjerteskærende, da hun hørte om gokkernes grumme skæbne og pludselig betyder det ikke noget, at hun har vandings-tjansen ved de fjerede æglæggere.
Men nu aner vi så bare ikke, hvorfra vi skal få fat i nogle nye æglæggere. Normalt køber vi dem på et marked i Gelsted i august. Men en hel sommer UDEN høns er næsten ikke til at bære.

1 kommentar:

  1. Sikke en trist historie. Men også lærerig for en kommende " hønemor ". Jeg håber at I snart for fat på nogen høns igen.

    SvarSlet

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger