lørdag den 15. maj 2010

Bedre ben end på Jensens og Bones.


Vi spiste rigtig sent idag.

Fatter skulle slå bro op i bådeklubben og varslede hjemkomst kl. 20. Derfor begyndte jeg først på maden kl 18 vel vidende, at mine fantastiske ben ville tage l-a-n-g tid at lave.

Der er kun én eneste fejl ved disse ben - og det er, at der altid er for lidt.

Opskriften på marinaden kommer her ( Det er den, som gør forskellen ):
  • 1 stor dåse koncentreret tomatpure
  • 1½ dl. vand
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 finthakket løg
  • fint hakket chili ( mængde afhænger af sort )
  • 2 spsk. brun farin
  • 1 tsk. sennep
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ dl. soya
Hele baduljen koges op og pensles på benene, som bages 1½-2 timer ved 175 gr. Jo mere du pensler og vender, des bedre bliver det. Benene er færdige, når de begynder at blive små-sorte enkelte steder.

Serveres med bagte kartofler, majs og en blandet salat.

1 kommentar:

Værs´go ordet er dit nu:

På natbordet lige nu

På natbordet lige nu
Gode bøger